Felhő tárhely bérlés

Megéri akár külső hdd leadása helyett is inkább Emlékmentő felhő tárhelyünket igénybe venni! Fontos tudnia, hogy mi saját szervert üzemeltetünk. Tehát az Ön másolatai nem Google drive-ba, vagy hasonló megoldásba kerülnek, ahol sokan hozzáférhetnek, hanem a mi saját szerverünkre, ahol rajtunk kívül csak Ön férhet hozzá az anyagokhoz, illetve az, akivel Ön kifejezetten megosztja azokat. Így nem csak az Ön anyagainak biztonságát szavatoljuk, hanem maximális diszkréciót is garantálunk. Tesszük ezt a Magyarországon működő másoló/digitalizáló cégek közül egyedülállóan!

Otthonról (vagy munkahelyéről, amennyiben a rendszergazdai beállítások lehetővé teszik) kényelmesen letölthető egy széles sávú internet elérés segítségével a teljes elkészült anyag Emlékmentő felhőnkből megrendelőink számára a saját számítógépükre, különösebb szakértelem nélkül! Ha szeretné, akkor akár külföldön élő családtagjai számára is megoszthatja a felhőben lévő anyagait, így azokat ők is könnyedén le tudják tölteni.

Válassza olcsó, a nap 24 órájában elérhető felhő szolgáltatásunkat és a letöltés után akár a leadott kazettákért sem kell visszajönnie hozzánk személyesen, ha nem szeretné elvinni őket! Erről írásbeli nyilatkozatot kérünk emailben.

Emlékmentő felhő csomagjaink árait ide kattintva tekintheti meg.
A megrendelés menetéről részletes tájékoztatót talál ide kattintva.

Emlékmentő felhő csomagjaink:

Nálunk másolt anyag tárolásához:

    Felhő tárhely bérlés a fájlok letöltéséhez 1 hétre.
    Felhő tárhely bérlés a fájlok letöltéséhez 1 évre (első év).

    Fenti két csomagunkat kizárólag azon ügyfeleink vehetik igénybe, akik nálunk másoltatják anyagaikat és csak az egy alkalommal egyszerre másoltatott anyagokra vonatkozik. A feltöltést ez esetben mi végezzük és a tárhelyről csak letöltés lehetséges, feltöltés nem. Ezek a csomagok a bérlési idejük leteltével automatikusan az alábbi adatmennyiség alapú csomagokra változnak.

  Bármilyen egyéb és/vagy nálunk másolt anyag tárolásához:

    80GB felhő tárhely bérlés saját fájlok fel- és letöltéséhez 1 évre.
    150 GB felhő tárhely bérlés saját fájlok fel- és letöltéséhez 1 évre.
    200 GB felhő tárhely bérlés saját fájlok fel- és letöltéséhez 1 évre.