Foxpost automatával

Kedves Megrendelőink!
 
Az egészségügyi vészhelyzet idejére és tekintettel a kijárási korlátozásra a kazetták személyes átvételének és átadásának lehetőségét átvételi pontunkon felfüggesztettük és ez idő alatt Foxpost automatával sem fogadunk csomagokat.
Akiknek már le van adva a kazettájuk, a vészhelyzet után újra kiküldjük az értesítőt az elkészülésről és személyesen átvehetik a megszokott módon a kazettáikat és kész anyagaikat.
 
Megrendeléskor kérje Emlékmentő felhő szolgáltatásunkat, amelynek segítségével otthon a saját számítógépére le tudja tölteni a teljes kész anyagot. Ez a szolgáltatásunk 1 hétig az anyagok mennyiségétől független, korlátlan tárolási és letöltési lehetőséget biztosít Önnek!
____________________________________

 

A videokazettákat FOXPOST automatával is fogadjuk.

 

 

 

Kiemelten fontos, hogy a csomagba helyezze bele egy papírlapon az alábbi adatokat:

Neve, telefonszáma, email címe és a FOXPOST automatának  az elérhetősége,
ahová kéri a visszaküldést (FOXPOST automata elérhetősége).

 

 

Fontos, hogy a küldeményt alaposan, törésállóan csomagolja be és olyan módon, hogy azt ugyan abban a csomagban vissza tudjuk küldeni, amelyben érkezett (amennyiben visszakéri a kazettákat). Kérjük vegye figyelembe, hogy a csomag tartalmának esetleges sérüléseiért a feladót, illetve a FOXPOST-ot terheli minden felelősség, cégünk ez ügyben semmilyen felelősséget nem vállal.

Figyelem! Feladás után ne feledje emailben elküldeni részünkre a kapott kódot, amivel ki tudjuk a csomagot venni az automatából.

A visszaküldés történhet:

  • DVD lemezen, amennyiben erre kéri a másolást (nem tanácsoljuk).
  • ha elhelyezett külső (USB-s) HDD-t (vincseszter) a csomagban, akkor arra másolunk és elhelyezzük a csomagban a kazettákkal együtt.
  • felhő bérlés esetén otthon letöltheti a felhőnkből a teljes anyagot. Részleteket ide kattintva talál.

A fizetés történhet:

  • átutalással, vagy bankfiókban történő befizetéssel a bankszámlánkra.
  • PayPallal (feláras).

Mindezekről a másolási folyamat alatt emailben egyeztetünk.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy a kazetták visszaküldéséért plusz költséget számolunk fel. Árainkról Áraink oldalunkon tájékozódhat.

A feladáshoz szükséges adatok:
FOXPOST automata, ahová kérjük a küldést: Pólus Center, 1152 Szentmihályi út 131.
Telefon: 06 30 323-2337
Email: balogh.zsolt@emlekmentes.hu