Hogyan tudom elvinni a kész anyagot?

Három lehetőség áll rendelkezésére:

DVD video formátumú megrendelés esetén:

Amennyiben a másolást előzőleg kifejezetten DVD video formátumban kérte, akkor DVD lemezen kapja meg a kész anyagot. Fontos, hogy a DVD lemez hordozón való elvitel csak és kizárólag a DVD video formátumban megrendelt másolatokhoz áll rendelkezésre!

Fáj formátumú megrendelés esetén:

  1. Külső vincseszter (USB-s HDD). Fontos, hogy ha így szeretné elvinni az anyagokat, akkor a vincsesztert előre, már a megrendeléskor adja le a kazetták mellé. Ezzel saját magát és minket is megkímél az időt rabló felmásolástól, főként ha régebbi, lassú a vincsesztere. Fontos még, hogy a vincseszternek NTFS fájlrendszerűnek kell lennie. Erre azért van szükség, mert FAT32 rendszer esetén a 4GB-nál nagyobb fájlméreteket nem kezeli a vincseszter és VHS kazetták másolásakor általában ennél nagyobb méretű fájlok keletkeznek. Ha a vincseszter üres, abban az esetben leformázzuk NTFS formátumúra és nem lesz semmi gond. Ha van rajta sok anyag, akkor egyeztetünk Önnel.
  2. Felhő tárhely bérlése cégünknél. Ez egy rendkívül praktikus és egyedülálló szolgáltatásunk. A teljes anyagot feltöltjük a saját FTP tárhelyünkre és Ön onnan saját otthonában le tudja tölteni széles sávú internet elérés segítségével közvetlenül a számítógépben lévő háttér tárolóra. Ez a megoldás rendkívül kényelmes, időtakarékos és nagyon praktikus. Az elkészült anyagokat letöltés után azonnal meg tudja tekinteni és ezzel a megoldással az a lehetőség is a rendelkezésére áll, hogy nálunk hagyja a leadott kazettákat (fontos írásban ezt jelezni!) és ezeket mi megsemmisítjük.
    Ez a módszer nem igényel semmiféle szakértelmet, alapvető számítógép használói ismeretekkel bárki le tudja tölteni az elkészült fájlokat, de hozzáértők számára is megadjuk a hozzáféréshez szükséges egyedi adatokat.