Hogyan tudom megkapni a kész anyagot?

Három lehetőség áll rendelkezésére:

Fájl formátumú megrendelés esetén:

  1. Külső vincseszter (USB-s HDD). Fontos, hogy ha így szeretné elvinni az anyagokat, akkor a vincsesztert előre, már a megrendeléskor adja le a kazetták mellé. Ezzel saját magát és minket is megkímél az időt rabló felmásolástól, főként ha régebbi, lassú a vincsesztere. Fontos még, hogy a vincseszternek NTFS fájlrendszerűnek kell lennie. Erre azért van szükség, mert FAT32 rendszer esetén a 4GB-nál nagyobb fájlméreteket nem kezeli a vincseszter és VHS kazetták másolásakor általában ennél nagyobb méretű fájlok keletkeznek. Ezzel kapcsolatosan részleteket ide kattintva olvashat.
  2. Felhő tárhely bérlése cégünknél. Ez egy rendkívül praktikus és egyedülálló szolgáltatásunk. A teljes anyagot feltöltjük a saját FTP tárhelyünkre és Ön onnan saját otthonában le tudja tölteni széles sávú internet elérés segítségével közvetlenül a számítógépben lévő háttér tárolóra. Ez a megoldás rendkívül kényelmes, időtakarékos és nagyon praktikus. Az elkészült anyagokat letöltés után azonnal meg tudja tekinteni és ezzel a megoldással az a lehetőség is a rendelkezésére áll, hogy nálunk hagyja a leadott kazettákat (fontos írásban ezt jelezni!) és ezeket mi megsemmisítjük. Ez a módszer nem igényel semmiféle szakértelmet, alapvető számítógép használói ismeretekkel bárki le tudja tölteni az elkészült fájlokat, de hozzáértők számára is megadjuk a hozzáféréshez szükséges egyedi adatokat.
    Ezzel a szolgáltatásunkkal kapcsolatosan részleteket ide kattintva talál.

 

DVD video formátumú megrendelés esetén:

Amennyiben a másolást előzőleg kifejezetten DVD video formátumban kérte, akkor DVD lemezen kapja meg a kész anyagot. A lemezt mi adjuk, hozott anyagra nem dolgozunk. Fontos, hogy a DVD lemezen való elvitel csak és kizárólag a DVD video formátumban megrendelt másolatokhoz áll rendelkezésre!