Kik vagyunk?

Kis családi vállalkozásunk 2001 óta foglalkozik emlékmentéssel. Mondhatjuk, hogy mára nagy tapasztalatot szereztünk ezen a területen és tudjuk, mit szeretnének megrendelőink anyagaik archiválásakor.

A legkülönbözőbb formátumú videóanyagokat tudjuk digitalizálni akár DVD (DVD video), akár fájl formátumba (h.264-es mpeg4), igény szerint. Audiokazetták és orsós hangszalagok digitalizálásával is foglalkozunk, de csak és kizárólag saját, családi felvételeket másolunk, zenei és egyéb jogdíjas anyagokat nem.

Jómagam a VHS korszakban nőttem fel, mindig érdekelt a videó- és hangtechnika, így rengeteget tapasztaltam a videózás terén.  Videoműsor gyártó szakember vagyok, ami egy felsőfokú médiás szakmai végzettség. Cégünkben én végzem a konkrét másolási munkálatokat. Szerencsére informatikus szakember is vagyok, így a munkához kapcsolódó informatikai jellegű feladatokat és szolgáltatásokat is én végzem. Családom tagjai segítenek az egyéb adminisztrációs, ügyviteli és ügyfelekkel kapcsolatos feladatokban.

Miért válasszon minket?

Videokazetták digitalizálása:

  • Árképzésünk előre kiszámítható, egyszerű.
  • Ha egy régi kazetta/szalag sérült, szakadt, kicsúszik az orsóból, akkor a javítását ingyen és bérmentve elvégezzük.
  • Mi nem kérjük, hogy elejére tekerve hozza el kazettáit, ezt mi magunk megoldjuk erre a célra szolgáló speciális szalagcsévélő készülékekkel.
  • Mi nem ígérgetünk csodákat, fantasztikus képjavító eljárásokat, nálunk azt kapja a megrendelő, ami a szalagon van. Természetesen mi is dolgozunk TBC-vel, digitális keverőkkel, de csak annyit “pótolunk vissza” a felvétel során látványban, amennyi az analóg másolás során óhatatlanul elvész. Felelőtlenségnek tartjuk 20-30 éves szalagoknál csodákat ígérgetni a megrendelőnek. Egyes konkurenseink is csak azért teszik, hogy megmagyarázzák ezzel a nevetségesen túlárazott szolgáltatásukat. Nálunk azt kapja a megrendelő, mégpedig mérsékelt áron, amiért fizet, amit elvár: videokazettáinak átmásolását DVD-re, illetve fájlba. A szolgáltatásunk részleteiről ide kattintva tájékozódhat.

Hangkazetták és hangszalagok digitalizálása: Hangfelvételeiből stúdióminőségű felvevővel készítünk felvételt, akár a megfelelő hangszín azonnali analóg beállításával, akár a korabeli Dolby zajszűrő eljárások alkalmazásával. Természetesen szükség esetén digitális utómunkálatok során is végzünk zajszűrést, hangkiemelést (pl. beszédhang), valamint a felvételekből kivágjuk a felesleges részeket (pl. hosszú szünetek, szalagon maradt zene). Erről a szolgáltatásunkról ide kattintva tudhat meg többet.

Adatmentés: Nem csak bosszantó, de kifejezetten komoly problémát okozhat ha elvesznek adatai egy adattároló (vincseszter, memóriakártya, pendrive) meghibásodása esetén. Olcsó, ugyanakkor hatékony megoldást kínálunk a problémára, mielőtt még a méregdrága laborban történő visszaállítást megpróbálná, ami nem biztos, hogy megéri Önnek. A visszaállítás után eldöntheti, hogy kéri-e a helyreállított adatokat, vagy sem. Így pénzt spórolhat meg abban az esetben, ha sikertelen, vagy részlegesen sikertelen lenne a visszaállítás, illetve olyan adatokat sikerülne visszaállítani, amire nincs szüksége. Adatmentés szolgáltatásunk részleteit ide kattintva találja meg.

Árak: Árképzésünk egyszerű, átlátható, korrekt és nagyon könnyen előre kalkulálható. Célunk, hogy Ön amennyire csak lehet, pontosan tudja előre, mennyit fog fizetni a megrendelt szolgáltatásért, ne érhesse Önt kellemetlen meglepetés. Árainkról ide kattintva tájékozódhat.

Emlékmentő felhő szolgáltatásunk egyedülálló a maga nemében. Mikor van erre Önnek szüksége? Ha nincs kéznél külső vincsesztere, amin elvihetné tőlünk a másolatokat és nem szeretne csak emiatt egy újat vásárolni. Vagy egyszerűen csak szeretné kényelmesen, az otthonában (ill. munkahelyén ha a rendszergazdai beállítások ezt lehetővé teszik) letölteni a saját számítógépére az elkészült anyagot interneten keresztül. Olcsón bérelhet tőlünk 24 órás rendelkezésre állású tárhelyet. Ehhez semmi másra nincs szüksége, mint egy számítógépre és egy széles sávú internet elérésre. Szolgáltatásunk részleteiről ide kattintva tájékozódhat.

Üdvözlettel:

Balogh Zsolt
videoműsor gyártó

Cégünk adatai:

IRIS DESIGN STUDIO Kereskedelmi és Szolgáltató Betéti Társaság
Adószám: 20972615-1-42
Cégjegyzékszám: 01 06 781562
Cím: 1158 Budapest, Drégelyvár u 19. 8. em. 51.