Kik vagyunk?

Kis családi vállalkozásunk 2001 óta foglalkozik emlékmentéssel. Mondhatjuk, hogy mára nagy tapasztalatot szereztünk ezen a területen és tudjuk, mit szeretnének megrendelőink, legyen szó akár fotó, akár videó anyagaik archiválásáról.

A legkülönbözőbb formátumú videóanyagokat tudjuk digitalizálni akár DVD (DVD video), akár fájlformátumba (h.264-es mpeg4), igény szerint. Audiokazetták digitalizálásával is foglalkozunk, de csak és kizárólag saját, családi felvételeket másolunk, zenei és egyéb jogdíjas anyagokat nem.

Miért válasszon minket?

Videokazetták digitalizálása: Mi nem ígérgetünk csodákat, fantasztikus képjavító eljárásokat, nálunk azt kapja a megrendelő, ami a szalagon van. Természetesen mi is dolgozunk TBC-vel, digitális keverőkkel, de csak annyit “pótolunk vissza” a felvétel során látványban, amennyi az analóg másolás során óhatatlanul elvész. Felelőtlenségnek tartjuk 20-30 éves szalagoknál csodákat ígérgetni a megrendelőnek. Konkurenseink is csak azért teszik, hogy megmagyarázzák ezzel a feleslegesen túlárazott szolgáltatásukat. Nálunk azt kapja a megrendelő, mégpedig mérsékelt áron, amiért fizet, amit elvár: videokazettáinak átmásolását DVD-re, illetve fájlba. A szolgáltatásunk részleteiről ide kattintva tájékozódhat.

Hangkazetták és hangszalagok digitalizálása: Hangfelvételeiből stúdióminőségű felvevővel készítünk felvételt, a megfelelő hangszín azonnali beállításával és egyedülálló módon akár a korabeli Dolby zajszűrő eljárások alkalmazásával. Természetesen szükség esetén digitális utómunkálatok során is végzünk zajszűrést, hangkiemelést (pl. beszédhang), valamint a felvételekből kivágjuk a felesleges részeket (pl. hosszú szünetek, szalagon maradt zene). Erről a szolgáltatásunkról ide kattintva tudhat meg többet.

Adatmentés: Nem csak bosszantó, de kifejezetten komoly problémát okozhat ha elvesznek adatai egy adattároló (vincseszter, memóriakártya, pendrive) meghibásodása esetén. Olcsó, ugyanakkor hatékony megoldást kínálunk a problémára, mielőtt még a méregdrága laborban történő visszaállítást megpróbálná, ami nem biztos, hogy megéri Önnek. A visszaállítás után eldöntheti, hogy kéri-e a helyreállított adatokat, vagy sem. Így pénzt spórolhat meg abban az esetben, ha sikertelen, vagy részlegesen sikertelen lenne a visszaállítás, illetve olyan adatokat sikerülne visszaállítani, amire nincs szüksége. Adatmentés szolgáltatásunk részleteit ide kattintva találja meg.

Árak: Árképzésünk egyszerű, átlátható, korrekt és nagyon könnyen előre kalkulálható. Célunk, hogy Ön amennyire csak lehet, pontosan tudja előre, mennyit fog fizetni a megrendelt szolgáltatásért, ne érhesse Önt kellemetlen meglepetés. Árainkról ide kattintva tájékozódhat.

Legújabb projektünk az Emlékmentő felhő, ami a maga nemében egyedülálló szolgáltatás. Mikor van erre Önnek szüksége? Ha nincs kéznél külső vincsesztere, amin elvihetné tőlünk a másolatokat és nem szeretne csak emiatt egy újat vásárolni, bérelhet tőlünk tárhelyet, amiről egyszerűen, kényelmesen otthonában, vagy munkahelyén interneten keresztül letöltheti az elkészült fájljait. Ehhez semmi másra nincs szüksége, mint szélessávú internet elérésre. Szolgáltatásunk részleteiről elérhetőségeinken tájékozódhat.

Cégünk adatai:

IRIS DESIGN STUDIO Kereskedelmi és Szolgáltató Betéti Társaság
Adószám: 20972615-1-42
Cégjegyzékszám: 01 06 781562
Cím: 1158 Budapest, Drégelyvár u 19. 8. em. 51.