Megrendelés menete

A másolásra szánt anyagok hozhatóak (kész anyag átvétele szintén ekkor):

hétfőtől-péntekig 18h-20.00h-ig,
szombaton és vasárnap 14h-19h-ig.

Mielőtt jönne, előtte telefonon, vagy emailben kérjük ezt jelezni, mert a fenti intervallumokban is csak előzetes egyeztetés után fogadunk megrendelőket! Az Ön érdekében legcélszerűbb közvetlenül indulás előtt felhívnia minket telefonon és jelezni, hogy kb. mikor érkezik. Ha például a közlekedési helyzet miatt nem tudunk időben érkezni, akkor ezt tudjuk előre jelezni Önnek.

Elérhetőségeink:

Balogh Zsolt
Email: balogh.zsolt@emlekmentes.hu
Mobil: 06 30 323-2337
Telefon: 06 1 232-46-41 (nyitvatartási időben)

Címünk nem bolt és nem üzlet, hanem átvételi-átadási pontként üzemel, így nincs szigorúan vett nyitva tartása, de csak a fenti időpontokban fogadunk ügyfeleket, egyéb időpontokban nem.

Címünk:

XV. kerület, Drégelyvár út 19. 8. emelet, 51-es ajtó,
51-es kaputelefon, Balogh Zsolt.

Ha megérkezett, kérjük, hogy mindenképpen legyen szíves bejelentkezni lent a kaputelefonon (és ne a mobilszámon), akkor is, ha esetleg beengedik a kapunál, mert fent csak bejelentkezés után nyitunk ajtót. Köszönjük!

Ha fájlba kéri a másolást, akkor egy külső vincsesztert is szükséges leadnia a kazettákkal együtt. Pendrive-ra nem másolunk videofelvételeket, hangfelvételeket viszont igen. Amennyiben nem rendelkezik külső HDD-vel és nem is áll szándékában vásárolni, egyedülálló módon cégünknél lehetősége van felhő tárhely bérlésre (FTP alapú). A felhő tárhelyünkön elhelyezett kész anyagokat kényelmesen otthon letöltheti széles sávú internet elérés segítségével közvetlenül a saját számítógépére, méghozzá különösebb szakértelem nélkül úgy, mintha csak egy honlapról töltene le bármit. Mindezt biztonságosan, hiszen az anyagok a mi saját szerverünkön kerülnek tárolásra, amelyekhez rajtunk és a megrendelőn kívül más nem férhet hozzá.

Előzetes egyeztetés után postai úton is elküldheti nekünk a másolásra szánt anyagait az alábbi postacímünkre
(fontos a pontos címzés, kérjük figyeljen rá!):

Balogh Zsolt
Emlékmentés.hu
1158 Budapest Drégelyvár út 19. 8/51.

Fontos, hogy semmiképpen sem futár céggel küldje el számunkra az anyagokat, hanem egyszerű postai csomagként, esetleg MPL-el! Szintén fontos, hogy a küldeményt alaposan, törésállóan csomagolja be és olyan módon, hogy azt ugyan abban a csomagban vissza tudjuk küldeni, amelyben érkezett. Kérjük vegye figyelembe, hogy a csomag tartalmának esetleges sérüléseiért a feladót, illetve a Magyar Postát terheli minden felelősség, cégünk ez ügyben semmilyen felelősséget nem vállal.

Az elkészült másolatokat attól függően hogyan kéri vagy DVD lemezen küldjük vissza a kazettákkal együtt, vagy letöltheti az emlékmentő felhőnkből, vagy ha küldött külső (USB-s vincsesztert /hdd/) is a kazettákkal együtt, akkor arra felmásolva visszapostázzuk Önnek a kifizetés után. A fizetés történhet átutalással, bankszámlánkra bankfiókban történő befizetéssel, vagy PayPallal is (feláras), előzetes egyeztetés alapján.