Postai úton

Kedves Megrendelőink!
 
Az egészségügyi vészhelyzet idejére és tekintettel a kijárási korlátozásra a kazetták személyes átvételének és átadásának lehetőségét átvételi pontunkon felfüggesztettük és ez idő alatt Foxpost automatával sem fogadunk csomagokat.
Akiknek már le van adva a kazettájuk, a vészhelyzet után újra kiküldjük az értesítőt az elkészülésről és személyesen átvehetik a megszokott módon a kazettáikat és kész anyagaikat.
 
Megrendeléskor kérje Emlékmentő felhő szolgáltatásunkat, amelynek segítségével otthon a saját számítógépére le tudja tölteni a teljes kész anyagot. Ez a szolgáltatásunk 1 hétig az anyagok mennyiségétől független, korlátlan tárolási és letöltési lehetőséget biztosít Önnek!
_______________________________________
 

Előzetes egyeztetés után postai úton is elküldheti nekünk a másolásra szánt anyagait az alábbi postacímünkre
(fontos a pontos címzés, kérjük figyeljen rá!):
Balogh Zsolt – Emlékmentés.hu
1158 Budapest Drégelyvár út 19. 8/51.

Fontos, hogy semmiképpen sem futár céggel küldje el számunkra az anyagokat, hanem egyszerű postai csomagként, esetleg MPL-el! Szintén fontos, hogy a küldeményt alaposan, törésállóan csomagolja be és olyan módon, hogy azt ugyan abban a csomagban vissza tudjuk küldeni, amelyben érkezett (amennyiben visszakéri a kazettákat). Kérjük vegye figyelembe, hogy a csomag tartalmának esetleges sérüléseiért a feladót, illetve a Magyar Postát terheli minden felelősség, cégünk ez ügyben semmilyen felelősséget nem vállal. Az elkészült másolatokat attól függően hogyan kéri vagy DVD lemezen küldjük vissza a kazettákkal együtt, vagy letöltheti az emlékmentő felhőnkből, vagy ha küldött külső (USB-s vincsesztert /hdd/) is a kazettákkal együtt, akkor arra felmásolva visszapostázzuk Önnek a kifizetés után. A fizetés történhet átutalással, bankszámlánkra bankfiókban történő befizetéssel, vagy PayPallal is (feláras). Mindezekről a másolási folyamat idején emailben egyeztetünk.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy a kazetták visszaküldéséért plusz postázási költséget számolunk fel. Árainkról Áraink oldalunkon tájékozódhat.