A digitalizálás után sincs teljes biztonság

Sok megrendelő kérdezi tőlünk, miután elkészítettük a másolatokat féltett felvételeiből, hogy akkor ezzel kész, ez örök időkre megmarad így? Sajnos a válasz kiábrándító: nem. Egyáltalán nem.

Sokan nem tudják, hogy a DVD-re készített anyagokat 3-5 évente át kell másolni másik lemezre. Mi jó minőségű DVD lemezekkel dolgozunk, de még azokra is vonatkozik ez a szabály, mert ez a DVD technológiából adódik. A DVD lemezeken lévő réteg egész egyszerűen elpárolog idővel.

Ha fájlba készült a másolás, az sincs biztonságban. A videofájlok nagyon könnyen elveszhetnek gyakorlatilag bármilyen adathordózóról. A külső vincseszterek (HDD) mágneses elven tárolják az adatokat, ráadásul precíz működésű mozgó alkatrészek vannak bennünk, ezért rendkívül sérülékenyek. Elég egy elektromágnes mellett tárolni őket (pl. hangfal) és máris tönkremennek. Elegendő egyszer-kétszer rosszul leválasztani őket a számítógépről és máris kidobhatjuk őket, ráadásul odavesznek a féltett anyagaink. A pendrive-ok szintén rendkívül sérülékeny adathordozók, olyannyira, hogy ezekre mi másolást nem is vállalunk.

Jó hírünk van: létezik megoldás arra, hogy Önnek ne kelljen ezekkel a problémákkal foglalkoznia. Cégünk Emlékmentő Felhő szolgáltatása biztosítja az Ön számára azt, hogy emlékei biztonságosan megőrzésre kerüljenek az utókor számára és ráadásul hozzáférhetőek legyenek a világ bármely tájáról a nap 24 órájában. Szolgáltatásunkról ide kattintva olvashat bővebben.


Megrendelőink visszajelzései

“Kedves Zsolt!
Sikerült letölteni a hanganyagot! Köszönöm szépen az “emlékmentést”!
Egy 40 éves, már-már elfeledett hangfelvételt hallgathatunk meg újra. :-D”
(Cs.Nagy Adrienn)

“Sikerült letöltenem, nagyon szépen köszönöm még egyszer! Ez az emlék egy kincs, hálás vagyok hogy sikerült megmenteni.”
(Őszi Alexandra)

“Gyors és professzionális szolgáltatás.”
(Henger Mátyás)

“Nagyon köszönöm a gyors és remek munkáját, ezzel hozzájárult a gyermekem születésnapi meglepetéséhez. A későbbiekben még jelentkezem a másolásra váró kazettáimmal!”
(Dr. Bihariné Jakab Gyöngyi)

“Kedves Zsolt! Szeretném megköszönni a gyors és nagyszerű munkáját, sikerült letöltenünk mindet. Rengeteg emlékünket sikerült az Ön munkájával az enyészettől megmenteni!”
(S. K. Zsuzsanna)

“Először jártam náluk, udvarias és profi kiszolgálást tapasztaltam. A másolatok igényesek és hamar készen lettek. A honlapjuk informatív, sok egyéb jó kis infó is van rajta, nem csak a másolással kapcsolatos dolgok.”
(Krempa Krisztián)

“Nagyon hálás vagyok, mert a feleségem el volt ájulva, mikor meglátta a nagymamáját a felvételen. Csak jókat mondhatok a cégről.”
(Varga József)

“Korrekt lett a másolás, pedig sok kazetta volt. Egy régi orsós szalagot is vittem, teljesen jó lett az is. Szerintem az ára is rendben volt, úgyhogy elégedett vagyok.”
(Máthé Miklós)

“Kedves Zsolt, Nagyon szépen köszönjük. Szuper lett a digitalizálás. A kazettákért majd személyesen fogok elmenni.”
(Agárdi Péter)

“Kedves Zsolt! Sikeresen letöltöttem mind a 4 videót. Nagyon szépen köszönöm a segítséget! Ha a jövőben is ilyen szolgáltatásra lesz szükségünk vagy a baráti körömben valakinek, Önt fogom ajánlani! ? Szép napot!”
(Bodó Alexandra)