Képjavítás, levágás

Képjavítás (mesterséges intelligencia szoftver segítségével) és a felesleges részek levágása szolgáltatásunkat kérheti  a már meglévő videófájljaira vagy digitalizálás mellé is.

Képjavítás

Mesterséges intelligencia (AI) szoftverünk segítségével a videofájlokból fullHD (1080p), vagy 4k felbontású felvételeket készítünk képjavítás alkalmazásával. Csodákat természetesen nem ígérünk, de azt igen, hogy úgy láthatja felvételeit, ahogy még soha. Kis felbontású (pl. VHS) videókból fullHD videók készítését javasoljuk, a fullHD videókból akár 4k felvételek is készíthetőek. Amennyiben nem digitalizálás mellé kéri ezt a szolgáltatásunkat, úgy megkezdett 2 óránként 1-1 fájlnak számoljuk el a képjavítását. Digitalizáláskor kazettánként készül 1-1 fájl, így ez esetben nem számít az órák száma AI képjavításkor sem, hanem darab elszámolást alkalmazunk. Ezt a megoldást alkalmazzuk abban az esetben is, ha bár utólag készül el a képjavítás (nem a digitalizáláskor), de a fájlokon nem történt manipuláció (vágás) és ugyan abból a fájlstruktúrából tudunk dolgozni, amit mi készítettünk el, tehát a fájlok száma nem változott (kazettánként 1-1 fájl maradt).
Javasoljuk, hogy feltétlenül kérje a Felesleges részek levágása szolgáltatásunkat is a képjavítás mellé, mert így nem csak a felesleges részektől szabadulunk meg, hanem helyreállítjuk az eredeti 4/3-os képarányt is!
Fontos még tudni, hogy ezen szolgáltatásunk is csak privát felvételekre vonatkozik, filmeket és egyéb műsoros anyagokat nem vállalunk.

Vállaljuk viszont produkciós cégek, vállalkozók saját készítésű anyagainak feljavítását akár 8k felbontásig, pl. videoklipek, reklámok, stb. Ehhez kérje árajánlatunkat email elérhetőségünkön az elvégzendő feladatok pontos és részletes leírásával!

Felesleges részek levágása

A szolgáltatás keretein belül a videofájlban levágjuk az első értékelhető privát(!) képkocka előtti és az utolsó értékelhető privát(!) képkocka utáni részeket (pl. tévéfelvétel, vagy üres rész). A régi VHS és egyéb formátumokból digitalizált anyagoknál helyreállítjuk az eredeti 4:3 képarányt is vágáskor. Így sokkal kisebb fájlméretet kapunk, ami kevesebb helyet foglal és Ön is élvezhetőbb élményhez jut. Amennyiben nem digitalizálás mellé rendeli meg ezt a szolgáltatásunkat, úgy 3-3 óránként számoljuk el 1-1 fájl levágását. Digitalizáláskor kazettánként készítünk 1-1 fájlt. A képjavítás szolgáltatással együtt érdemes a levágást is kérni.

Digitális anyagait elhozhatja hozzánk adathordozón, vagy feltöltheti közvetlenül a felhőnkbe és le is töltheti onnan az elkészült anyagokat. Az egész folyamat működhet akár kontaktusmentesen is, online fel-letöltéssel, megrendeléssel és fizetéssel.

Szolgáltatásaink árairól ide kattintva tájékozódhat.

Felhívjuk kedves megrendelőink figyelmét, hogy a képjavítás szolgáltatással együtt érdemes a levágást is kérni. Ha Ön kéri a levágást, akkor a már levágott (és oldalarány-javított) anyagra készítjük el a képjavítást. Szintén kérjük annak figyelembevételét, hogy Foxpost és MPL (valamint felhős) megrendelés esetén esetleges elégedetlenség esetén nem áll módunkban visszatérítésre, mivel itt nincs lehetőség az átvétel előtt előzetes megtekintésre, mint a személyes átvételnél. Az elvégzett képjavítási munkát tehát ki kell fizetni mielőtt átveszi a kész anyagot (akár felhőben, akár csomag visszaküldéssel). Személyes átvétel esetén természetesen minden esetben belenézünk az elkészült anyagokba átadás előtt.