Adatmentés SD kártyáról, HDD-ről, CD-ről, DVD-ről

Adatmentést vállalunk az alább forrás adathordozókról/adattárolókról:

  • SD, vagy más memóriakártya (előzetes egyeztetés szükséges)
  • CD/DVD lemez
  • HDD, SSD

Az adatmentést a következő adathordozókra készítjük el:

  • pendrive
  • HDD/SSD
  • felhő tárhely saját szerverünkön (internetes letöltéshez)

Az üres cél adathordozót a menteni kívánt forrással együtt kérjük leadni megrendeléskor.
Pendrive-ot, illetve külső HDD-t, SSD-t mi is tudunk biztosítani, amennyiben megrendelőnk igényli, ezt kérjük előre jelezni.

Csak hibátlan adathordozókról tudunk teljes mentést készíteni, sérült, törött mobiltelefonokról történő adatmentést sem vállalunk. Amennyiben az Ön tudtával, vagy tudtán kívül hibás az adathordozó, akkor a mentést csak részlegesen, vagy egyáltalán nem tudjuk elvégezni (ezt jelezzük).
Nem vállalunk adatmentést felhő megoldásokból (pl. Google Drive) és mobiltelefonokról. Adatmentést felhőbe csak a mi szerverünkre vállalunk.


Megrendelőink visszajelzései

“Kedves Zsolt!
Sikerült letölteni a hanganyagot! Köszönöm szépen az “emlékmentést”!
Egy 40 éves, már-már elfeledett hangfelvételt hallgathatunk meg újra. :-D”
(Cs.Nagy Adrienn)

“Sikerült letöltenem, nagyon szépen köszönöm még egyszer! Ez az emlék egy kincs, hálás vagyok hogy sikerült megmenteni.”
(Őszi Alexandra)

“Gyors és professzionális szolgáltatás.”
(Henger Mátyás)

“Nagyon köszönöm a gyors és remek munkáját, ezzel hozzájárult a gyermekem születésnapi meglepetéséhez. A későbbiekben még jelentkezem a másolásra váró kazettáimmal!”
(Dr. Bihariné Jakab Gyöngyi)

“Kedves Zsolt! Szeretném megköszönni a gyors és nagyszerű munkáját, sikerült letöltenünk mindet. Rengeteg emlékünket sikerült az Ön munkájával az enyészettől megmenteni!”
(S. K. Zsuzsanna)

“Először jártam náluk, udvarias és profi kiszolgálást tapasztaltam. A másolatok igényesek és hamar készen lettek. A honlapjuk informatív, sok egyéb jó kis infó is van rajta, nem csak a másolással kapcsolatos dolgok.”
(Krempa Krisztián)

“Nagyon hálás vagyok, mert a feleségem el volt ájulva, mikor meglátta a nagymamáját a felvételen. Csak jókat mondhatok a cégről.”
(Varga József)

“Korrekt lett a másolás, pedig sok kazetta volt. Egy régi orsós szalagot is vittem, teljesen jó lett az is. Szerintem az ára is rendben volt, úgyhogy elégedett vagyok.”
(Máthé Miklós)

“Kedves Zsolt, Nagyon szépen köszönjük. Szuper lett a digitalizálás. A kazettákért majd személyesen fogok elmenni.”
(Agárdi Péter)

“Kedves Zsolt! Sikeresen letöltöttem mind a 4 videót. Nagyon szépen köszönöm a segítséget! Ha a jövőben is ilyen szolgáltatásra lesz szükségünk vagy a baráti körömben valakinek, Önt fogom ajánlani! ? Szép napot!”
(Bodó Alexandra)

“A videót letöltöttük, tökéletes. Csodás perceket okozott, köszönjük a munkáját, szaktudását.”
(D. Mária)