Hogyan tudom megkapni a kész anyagot?

Több lehetőség áll rendelkezésére:

Fájl formátumú megrendelés esetén:

1. Külső vincseszter (USB-s HDD). Fontos, hogy ha így szeretné elvinni az anyagokat, akkor a vincsesztert előre, már a megrendeléskor adja le a kazetták mellé. Ezzel saját magát és minket is megkímél az időt rabló felmásolástól, főként ha régebbi, lassú a vincsesztere. Fontos még, hogy a vincseszternek NTFS fájlrendszerűnek kell lennie. Erre azért van szükség, mert FAT32 rendszer esetén a 4GB-nál nagyobb fájlméreteket nem kezeli a vincseszter és VHS kazetták másolásakor általában ennél nagyobb méretű fájlok keletkeznek. Ezzel kapcsolatosan részleteket ide kattintva olvashat.

 

 

2. Felhő tárhely bérlése cégünknél. Ez egy rendkívül praktikus és egyedülálló szolgáltatásunk. A teljes anyagot feltöltjük a saját FTP tárhelyünkre és Ön onnan saját otthonában le tudja tölteni széles sávú internet elérés segítségével közvetlenül a számítógépben lévő háttér tárolóra. Ez a megoldás rendkívül kényelmes, időtakarékos és nagyon praktikus. Az elkészült anyagokat letöltés után azonnal meg tudja tekinteni és ezzel a megoldással az a lehetőség is a rendelkezésére áll, hogy nálunk hagyja a leadott kazettákat (fontos írásban ezt jelezni!) és ezeket mi megsemmisítjük. Ez a módszer nem igényel semmiféle szakértelmet, alapvető számítógép használói ismeretekkel bárki le tudja tölteni az elkészült fájlokat, de hozzáértők számára is megadjuk a hozzáféréshez szükséges egyedi adatokat.
Ezzel a szolgáltatásunkkal kapcsolatosan részleteket ide kattintva talál.

 

DVD video formátumú megrendelés esetén:

Amennyiben a másolást előzőleg kifejezetten DVD video formátumban kérte, akkor DVD lemezen kapja meg a kész anyagot. A lemezt mi adjuk, hozott anyagra nem dolgozunk. Fontos, hogy a DVD lemezen való elvitel csak és kizárólag a DVD video formátumban megrendelt másolatokhoz áll rendelkezésre! Ezt a formátumot csak és kizárólag azoknak a megrendelőinknek ajánljuk, akik asztali DVD lejátszón szeretnék lejátszani az elkészült másolatokat. Minden egyéb esetben (PC, laptop, tablet, mobiltelefon, okos televíziós lejátszás) a fájlos másolási módot javasoljuk. A DVD-re másoláshoz nem fogadunk el hozott DVD lemezeket, ezeket és a tokokat is mi biztosítjuk.


Friss híreink

Emlékmentő felhő csomagjaink

2 - 4 - 6 GB
80 - 150 - 200 GB

– 24/7 rendelkezésre állás
– webes fájlkezelő felület
– fel- és letöltés
– mobiltelefonos applikáció
– opcionális FTP lehetőség

Részletek

Megrendelőink visszajelzései

Bodó Alexandra

Kedves Zsolt!

Sikeresen letöltöttem mind a 4 videót.
Nagyon szépen köszönöm a segítséget!
Ha a jövőben is ilyen szolgáltatásra lesz szükségünk vagy a a baráti körömben valakinek, Önt fogom ajánlani! 🙂
Szép napot!

_____________

Agárdi Péter

Kedves Zsolt,

Nagyon szépen köszönjük. Szuper lett a digitalizálás.
A kazettákért majd személyesen fogok elmenni

 

(Engedéllyel közzétéve.)