Mi célt szolgál a megrendelőlap?

A nálunk hagyott kazettákat és másolatokat a megrendelőlapra adjuk ki. Tehát annak adjuk ki ezeket, aki fel tudja mutatni a nálunk lévő, aláírt megrendelőlap másolatát. Ezt a kazetták leadásakor kapja meg tőlünk minden megrendelőnk emailben.

Bármi baj történik a megrendelővel, vagy valami egyéb oknál fogva nem tud a kazettákért jönni, a megrendelőlappal bárkit el tud hozzánk küldeni, akiben megbízik, mi ki fogjuk adni neki a kazettákat és a másolatokat. Ezért is fontos vigyázni erre, mert mi nem jegyezhetünk meg mindenkit, tehát bárkinek odaadjuk a kazettákat, aki a megrendelőlap elektronikus másodpéldányát nekünk fel tudja mutatni.

Amennyiben a megrendelőlapot a megrendelő elveszíti, úgy más egyéb módon kell bizonyítani azt, hogy jogosult a kazetták és a kész anyag átvételére. Ezt legegyszerűbben és leginkább hitelt érdemlően úgy tudja megtenni, hogy az adminisztrációkor nálunk megadott email címéről ír nekünk egy emailt arról, hogy a megrendelőlap elveszett, valamint megírja, hogy név szerint ki fog a kazettáért jönni. Fontos, hogy az email a ladáskor nekünk megadott email címéről érkezzen, különben  nem tudjuk figyelembe venni.

A fentiek megrendelőink érdekeit szolgálják. Bárkinek nem adjuk ki az anyagaikat, ezek személyes dolgok, személyes emlékek, arról már nem is beszélve, hogy a nálunk hagyott adathordozók konkrét anyagi értéket képviselnek. Gondoljunk csak példaképpen egy öröklési vitára, amikor az örökös leadja az anyagot hozzánk, majd mondjuk egy testvér, aki kimaradt az örökségből eljön hozzánk azzal, hogy őt küldték a kazettákért és az elkészült anyagért. Mi nem tudhatjuk kit mi illet, mi csak azt tudjuk, ki jogosult átvenni a kazettákat, erre szolgál a leadáskori adminisztráció és a megrendelőlap.


Megrendelőink visszajelzései

“Kedves Zsolt!
Sikerült letölteni a hanganyagot! Köszönöm szépen az “emlékmentést”!
Egy 40 éves, már-már elfeledett hangfelvételt hallgathatunk meg újra. :-D”
(Cs.Nagy Adrienn)

“Sikerült letöltenem, nagyon szépen köszönöm még egyszer! Ez az emlék egy kincs, hálás vagyok hogy sikerült megmenteni.”
(Őszi Alexandra)

“Gyors és professzionális szolgáltatás.”
(Henger Mátyás)

“Nagyon köszönöm a gyors és remek munkáját, ezzel hozzájárult a gyermekem születésnapi meglepetéséhez. A későbbiekben még jelentkezem a másolásra váró kazettáimmal!”
(Dr. Bihariné Jakab Gyöngyi)

“Kedves Zsolt! Szeretném megköszönni a gyors és nagyszerű munkáját, sikerült letöltenünk mindet. Rengeteg emlékünket sikerült az Ön munkájával az enyészettől megmenteni!”
(S. K. Zsuzsanna)

“Először jártam náluk, udvarias és profi kiszolgálást tapasztaltam. A másolatok igényesek és hamar készen lettek. A honlapjuk informatív, sok egyéb jó kis infó is van rajta, nem csak a másolással kapcsolatos dolgok.”
(Krempa Krisztián)

“Nagyon hálás vagyok, mert a feleségem el volt ájulva, mikor meglátta a nagymamáját a felvételen. Csak jókat mondhatok a cégről.”
(Varga József)

“Korrekt lett a másolás, pedig sok kazetta volt. Egy régi orsós szalagot is vittem, teljesen jó lett az is. Szerintem az ára is rendben volt, úgyhogy elégedett vagyok.”
(Máthé Miklós)

“Kedves Zsolt, Nagyon szépen köszönjük. Szuper lett a digitalizálás. A kazettákért majd személyesen fogok elmenni.”
(Agárdi Péter)

“Kedves Zsolt! Sikeresen letöltöttem mind a 4 videót. Nagyon szépen köszönöm a segítséget! Ha a jövőben is ilyen szolgáltatásra lesz szükségünk vagy a baráti körömben valakinek, Önt fogom ajánlani! ? Szép napot!”
(Bodó Alexandra)

“A videót letöltöttük, tökéletes. Csodás perceket okozott, köszönjük a munkáját, szaktudását.”
(D. Mária)