Személyes megrendelés

A másolásra szánt anyagok átadása, a kész anyagok átvétele előzetes egyeztetés után:

hétfő: 10:00 – 18:00
kedd: 10:00 – 18:00
szerda: 10:00 – 18:00
csütörtök: 17:00 – 18:00
péntek: 17:00 – 18:00

szombat: 15:00 – 18:00
vasárnap: zárva

Mielőtt jönne, előtte telefonon, vagy emailben kérjük ezt jelezni, mert a fenti intervallumokban is csak előzetes egyeztetés után fogadunk megrendelőket! Az Ön érdekében legcélszerűbb közvetlenül indulás előtt felhívnia minket telefonon és jelezni, hogy kb. mikor érkezik. Ha az online megrendelőlapon megjelöli a kazetta átadás dátumát, akkor nem szükséges más módon jeleznie az érkezését.

Elérhetőségeink:

Balogh Zsolt
Email: balogh.zsolt@emlekmentes.hu
Mobil: 06 30 323-2337

Címünk nem bolt és nem üzlet, hanem átvételi pontként üzemel. Csak a fenti időpontokban fogadunk ügyfeleket, egyéb időpontokban nem.

Átvételi pontunk címe:

XV. kerület, Drégelyvár út 19. 8. emelet, 51-es ajtó,
51-es kaputelefon.

Ha megérkezett, kérjük, hogy mindenképpen legyen szíves bejelentkezni lent a kaputelefonon (és ne a mobilszámon), akkor is, ha esetleg beengedik a kapunál, mert fent csak bejelentkezés után nyitunk ajtót. Köszönjük!

A fizetés lehetséges készpénzzel, bankkártyával, Apple Pay-el és Google Pay-el is. A végösszeg kifizetése alapesetben a másolatok átvételekor történik, kivéve a felhőbe másolást. Ez utóbbi esetben a teljes összeg előre, vagy a kazetták leadásakor, vagy átutalással a felhőhöz való hozzáférés előtt fizetendő.

Ha fájlba kéri a másolást, akkor egy külső vincsesztert is szükséges leadnia a kazettákkal együtt. Pendrive-ra nem másolunk videofelvételeket, hangfelvételeket viszont igen. Amennyiben nem rendelkezik külső HDD-vel és nem is áll szándékában vásárolni, egyedülálló módon cégünknél lehetősége van felhő tárhely bérlésre. A saját felhő tárhelyünkön elhelyezett kész anyagokat kényelmesen otthonról letöltheti széles sávú internet elérés segítségével közvetlenül a számítógépére, méghozzá különösebb szakértelem nélkül úgy, mintha csak egy honlapról töltene le bármit. Mindezt biztonságosan, hiszen az anyagok a mi saját szerverünkön kerülnek tárolásra, amelyekhez rajtunk és a megrendelőn kívül senki más nem férhet hozzá.

A lemásolt videokazettákat a másolás elkészültéről történt értesítést követően maximum 1 hónapig őrizzük meg térítésmentesen. Ezen időszak után minden egyes megkezdett hónapért tárolási díjat számítunk fel. Erről a másolás elkészültekor emailben is értesítést küldünk. Árainkat ide kattintva megtalálja.


Friss híreink

Emlékmentő felhő csomagjaink

2 - 4 - 6 GB
80 - 150 - 200 GB

– 24/7 rendelkezésre állás
– webes fájlkezelő felület
– fel- és letöltés
– mobiltelefonos applikáció
– opcionális FTP lehetőség

Részletek

Megrendelőink visszajelzései

Bodó Alexandra

Kedves Zsolt!

Sikeresen letöltöttem mind a 4 videót.
Nagyon szépen köszönöm a segítséget!
Ha a jövőben is ilyen szolgáltatásra lesz szükségünk vagy a baráti körömben valakinek, Önt fogom ajánlani! 🙂
Szép napot!

_____________

Agárdi Péter

Kedves Zsolt,

Nagyon szépen köszönjük. Szuper lett a digitalizálás.
A kazettákért majd személyesen fogok elmenni

_____________

Horváth Pál

A video kazettákról készült digitális másolatot letöltöttem a felhő tárhelyükről, a másolatok jók lettek, jobb minőségűek mint amire számítottam több mint húsz év után. Köszönöm a munkáját.

(Engedéllyel közzétéve.)