Személyes megrendelés

A másolásra szánt anyagok átadása, a kész anyagok átvétele előzetes egyeztetés után:

hétfő – csütörtök: 11h – 18h
Péntek: 11h – 16h
Szombat: 14h – 17h
Vasárnap: zárva

Mielőtt jönne, előtte telefonon, vagy emailben legyen szíves ezt jelezni, mert a fenti intervallumokban is csak előzetes egyeztetés után fogadunk megrendelőket! Legcélszerűbb közvetlenül indulás előtt telefonon jelezni, hogy kb. mikor érkezik. Fontos még tudnia: amennyiben Ön szeretne adathordozót (pendrive, külső hdd) biztosítani a digitalizáláshoz, azt feltétlenül a kazettákkal együtt kell leadnia. Természetesen mi is tudunk biztosítani Önnek és akkor elegendő csak a kazettákat hoznia.

Elérhetőségek:

📧: balogh.zsolt@emlekmentes.hu
📶
: 06 30 323-2337
Átvételi pont:
XV. ker., Drégelyvár u. 19. 8. emelet, 51-es ajtó, 51-es kaputelefon.
Buszok: 7, 7E, 8E, 133, 277.
Molnár Viktor utcai
megállónál kell leszállni.

Kérjük szóljon fel lent a kaputelefonon (és ne a mobilon), akkor is, ha esetleg beengedik a kapunál, csak bejelentkezés után nyitunk ajtót. A cím átvételi pontként üzemel,  csak a fenti időpontokban fogadunk ügyfeleket, egyéb időpontokban nem.

Digitalizált anyag elvitele:

  • előre leadott saját pendrive-on, vagy hdd-n,
  • tőlünk kért pendrive-on, vagy hdd-n,
  • felhőnkből történő letöltéssel (interneten keresztül),
  • DVD-n (csak asztali DVD lejátszókhoz).

Fizetési lehetőségek:

  • készpénz,
  • bankkártya,
  • Apple Pay, Google Pay,
  • távoli megrendelő esetén átutalás, vagy banki befizetés.

A fizetés adathordozóra másolás esetén átvételkor, felhőbe másolás esetén előre történik.

A lemásolt videokazettákat a másolás elkészültéről történt értesítést követően maximum 1 hónapig őrizzük meg térítésmentesen. Ezen időszak után minden egyes megkezdett hónapért tárolási díjat számítunk fel. Erről a másolás elkészültekor emailben is tájékoztatjuk Önt, később már nem küldünk emlékeztetőket. A tárolási időtartam maximuma: 3 hónap, ez után nálunk hagyott anyagokat megsemmisítjük. Az árakat ide kattintva megtalálja.


Megrendelőink visszajelzései

“Kedves Zsolt!
Sikerült letölteni a hanganyagot! Köszönöm szépen az “emlékmentést”!
Egy 40 éves, már-már elfeledett hangfelvételt hallgathatunk meg újra. :-D”
(Cs.Nagy Adrienn)

“Sikerült letöltenem, nagyon szépen köszönöm még egyszer! Ez az emlék egy kincs, hálás vagyok hogy sikerült megmenteni.”
(Őszi Alexandra)

“Gyors és professzionális szolgáltatás.”
(Henger Mátyás)

“Nagyon köszönöm a gyors és remek munkáját, ezzel hozzájárult a gyermekem születésnapi meglepetéséhez. A későbbiekben még jelentkezem a másolásra váró kazettáimmal!”
(Dr. Bihariné Jakab Gyöngyi)

“Kedves Zsolt! Szeretném megköszönni a gyors és nagyszerű munkáját, sikerült letöltenünk mindet. Rengeteg emlékünket sikerült az Ön munkájával az enyészettől megmenteni!”
(S. K. Zsuzsanna)

“Először jártam náluk, udvarias és profi kiszolgálást tapasztaltam. A másolatok igényesek és hamar készen lettek. A honlapjuk informatív, sok egyéb jó kis infó is van rajta, nem csak a másolással kapcsolatos dolgok.”
(Krempa Krisztián)

“Nagyon hálás vagyok, mert a feleségem el volt ájulva, mikor meglátta a nagymamáját a felvételen. Csak jókat mondhatok a cégről.”
(Varga József)

“Korrekt lett a másolás, pedig sok kazetta volt. Egy régi orsós szalagot is vittem, teljesen jó lett az is. Szerintem az ára is rendben volt, úgyhogy elégedett vagyok.”
(Máthé Miklós)

“Kedves Zsolt, Nagyon szépen köszönjük. Szuper lett a digitalizálás. A kazettákért majd személyesen fogok elmenni.”
(Agárdi Péter)

“Kedves Zsolt! Sikeresen letöltöttem mind a 4 videót. Nagyon szépen köszönöm a segítséget! Ha a jövőben is ilyen szolgáltatásra lesz szükségünk vagy a baráti körömben valakinek, Önt fogom ajánlani! ? Szép napot!”
(Bodó Alexandra)

“A videót letöltöttük, tökéletes. Csodás perceket okozott, köszönjük a munkáját, szaktudását.”
(D. Mária)