Személyes megrendelés

A másolásra szánt anyagok átadása, a kész anyagok átvétele előzetes egyeztetés után:

hétfő – péntek: 17h – 18h
Szo – V: 13h – 17h-ig.

Mielőtt jönne, előtte telefonon, vagy emailben legyen szíves ezt jelezni, mert a fenti intervallumokban is csak előzetes egyeztetés után fogadunk megrendelőket! Az Ön érdekében legcélszerűbb közvetlenül indulás előtt telefonon jelezni, hogy kb. mikor érkezik.

Elérhetőségek:

Balogh Zsolt
Email: balogh.zsolt@emlekmentes.hu
Mobil: 06 30 323-2337

Átvételi pont címe:

XV. kerület, Drégelyvár u. 19.
8. emelet, 51-es ajtó,
51-es kaputelefon.

Bejelentkezés szükséges lent a kaputelefonon (és nem a mobilszámon), akkor is, ha esetleg beengedik a kapunál, csak bejelentkezés után nyitunk ajtót. A cím átvételi pontként üzemel,  csak a fenti időpontokban fogadunk ügyfeleket, egyéb időpontokban nem.

Digitalizált anyag elvitele:

  • előre leadott pendrive-on, vagy hdd-n,
  • felhő szerverünkről történő letöltéssel (interneten keresztül),
  • DVD-n (csak speciális esetben javasolt).

Fizetési lehetőségek:

  • készpénz,
  • bankkártya,
  • Apple Pay, Google Pay,
  • távoli megrendelő esetén átutalás, vagy banki befizetés.

A fizetés adathordozóra másolás esetén átvételkor, felhőbe másolás esetén előre történik.

A lemásolt videokazettákat a másolás elkészültéről történt értesítést követően maximum 1 hónapig őrizzük meg térítésmentesen. Ezen időszak után minden egyes megkezdett hónapért tárolási díjat számítunk fel. Erről a másolás elkészültekor emailben is értesítést küldök. A tárolási időtartam maximuma: 1 év, ez után nálunk hagyott anyagokat megsemmisítjük. Az árakat ide kattintva megtalálja.


Friss híreink

Megrendelőink visszajelzései

“Kedves Zsolt!
Sikerült letölteni a hanganyagot! Köszönöm szépen az “emlékmentést”!
Egy 40 éves, már-már elfeledett hangfelvételt hallgathatunk meg újra. :-D”
(Cs.Nagy Adrienn)

“Sikerült letöltenem, nagyon szépen köszönöm még egyszer! Ez az emlék egy kincs, hálás vagyok hogy sikerült megmenteni.”
(Őszi Alexandra)

“Gyors és professzionális szolgáltatás.”
(Henger Mátyás)

“Nagyon köszönöm a gyors és remek munkáját, ezzel hozzájárult a gyermekem születésnapi meglepetéséhez. A későbbiekben még jelentkezem a másolásra váró kazettáimmal!”
(Dr. Bihariné Jakab Gyöngyi)

“Kedves Zsolt! Szeretném megköszönni a gyors és nagyszerű munkáját, sikerült letöltenünk mindet. Rengeteg emlékünket sikerült az Ön munkájával az enyészettől megmenteni!”
(S. K. Zsuzsanna)

“Először jártam náluk, udvarias és profi kiszolgálást tapasztaltam. A másolatok igényesek és hamar készen lettek. A honlapjuk informatív, sok egyéb jó kis infó is van rajta, nem csak a másolással kapcsolatos dolgok.”
(Krempa Krisztián)

“Nagyon hálás vagyok, mert a feleségem el volt ájulva, mikor meglátta a nagymamáját a felvételen. Csak jókat mondhatok a cégről.”
(Varga József)

“Korrekt lett a másolás, pedig sok kazetta volt. Egy régi orsós szalagot is vittem, teljesen jó lett az is. Szerintem az ára is rendben volt, úgyhogy elégedett vagyok.”
(Máthé Miklós)

“Kedves Zsolt, Nagyon szépen köszönjük. Szuper lett a digitalizálás. A kazettákért majd személyesen fogok elmenni.”
(Agárdi Péter)

“Kedves Zsolt! Sikeresen letöltöttem mind a 4 videót. Nagyon szépen köszönöm a segítséget! Ha a jövőben is ilyen szolgáltatásra lesz szükségünk vagy a baráti körömben valakinek, Önt fogom ajánlani! ? Szép napot!”
(Bodó Alexandra)