Kik vagyunk?

Kis családi vállalkozásunk 2001 óta foglalkozik emlékmentéssel. Mondhatjuk, hogy mára nagy tapasztalatot szereztünk ezen a területen és tudjuk, mit szeretnének megrendelőink anyagaik archiválásakor.

A legkülönbözőbb formátumú videóanyagokat tudjuk digitalizálni akár DVD (csak asztali DVD lejátszóhoz ajánljuk), akár fájl formátumba (PC, laptop, tablet, okos televízió), igény szerint. Audiokazetták és orsós hangszalagok digitalizálásával is foglalkozunk.

Csak és kizárólag privát felvételeket másolunk, eredeti gyári filmes, jóga, fitness kazettákat, zenei és egyéb jogdíjas anyagokat nem.

Jómagam a VHS korszakban nőttem fel, mindig érdekelt a videó- és hangtechnika, így rengeteget tapasztaltam a videózás terén.  Videoműsor gyártó szakember vagyok, ami egy felsőfokú médiás szakmai végzettség.  Volt szerencsém a televíziós és egyéb médiában is dolgozni. Cégünkben én végzem a konkrét másolási munkálatokat. Szerencsére informatikus szakember is vagyok, így a munkához kapcsolódó informatikai jellegű feladatokat és szolgáltatásokat is jómagam végzem. Családom tagjai segítenek az egyéb adminisztrációs, ügyviteli és ügyfelekkel kapcsolatos feladatokban.

Miért válasszon minket?

Videokazetták digitalizálása:

  • Árképzésünk előre kiszámítható, egyszerű.
  • Ha egy régi kazetta/szalag sérült, szakadt, kicsúszik az orsóból, akkor a javítását ingyen és bérmentve elvégezzük.
  • Mi nem kérjük, hogy elejére tekerve hozza el kazettáit, ezt mi magunk megoldjuk erre a célra szolgáló speciális szalagcsévélő készülékekkel.
  • Mi nem ígérgetünk csodákat, fantasztikus képjavító eljárásokat, nálunk azt kapja a megrendelő, ami a szalagon van. Természetesen mi is dolgozunk TBC-vel, digitális keverőkkel, de csak annyit “pótolunk vissza” a felvétel során látványban, amennyi az analóg másolás során óhatatlanul elvész. Felelőtlenségnek tartjuk 20-30 éves szalagoknál csodákat ígérgetni a megrendelőnek. Egyes konkurenseink is csak azért teszik, hogy megmagyarázzák ezzel a nevetségesen túlárazott szolgáltatásukat. Nálunk azt kapja a megrendelő, mégpedig mérsékelt áron, amiért fizet, amit elvár: videokazettáinak átmásolását digitális formátumba. A szolgáltatásunk részleteiről ide kattintva tájékozódhat.

Hangkazetták és hangszalagok digitalizálása: Hangfelvételeiből stúdióminőségű felvevővel készítünk felvételt, akár a megfelelő hangszín azonnali analóg beállításával, akár a korabeli Dolby zajszűrő eljárások alkalmazásával. Természetesen szükség esetén digitális utómunkálatok során is végzünk zajszűrést, hangkiemelést (pl. beszédhang), valamint a felvételekből kivágjuk a felesleges részeket (pl. hosszú szünetek, szalagon maradt zene). Erről a szolgáltatásunkról ide kattintva tudhat meg többet.

Saját felhő szolgáltatással rendelkezünk, ezzel egyedülállóak vagyunk a piacon. Emlékmentő felhőnkben megrendelőink nem csak a nálunk másoltatott anyagaikat helyezhetik biztonságba, hanem bármilyen egyéb videót, képet, dokumentumot is feltölthetnek és a nap 24 órájában hozzáférhetnek interneten keresztül. Szolgáltatásunk részleteiről ide kattintva tájékozódhat.

Árak: Árképzésünk egyszerű, átlátható, korrekt és nagyon könnyen előre kalkulálható. Célunk, hogy Ön amennyire csak lehet, pontosan tudja előre, mennyit fog fizetni a megrendelt szolgáltatásért, ne érhesse Önt kellemetlen meglepetés. Árainkról ide kattintva tájékozódhat.

Üdvözlettel:

Balogh Zsolt
videoműsor gyártó

Cégünk adatai:

IRIS DESIGN STUDIO Kereskedelmi és Szolgáltató Betéti Társaság
Adószám: 20972615-1-42
Cégjegyzékszám: 01 06 781562
Cím: 1158 Budapest, Drégelyvár u 19. 8. em. 51.


Friss híreink

Emlékmentő felhő csomagjaink

2 - 4 - 6 GB
80 - 150 - 200 GB

– 24/7 rendelkezésre állás
– webes fájlkezelő felület
– fel- és letöltés
– mobiltelefonos applikáció
– opcionális FTP lehetőség

Részletek

Megrendelőink visszajelzései

Bodó Alexandra

Kedves Zsolt!

Sikeresen letöltöttem mind a 4 videót.
Nagyon szépen köszönöm a segítséget!
Ha a jövőben is ilyen szolgáltatásra lesz szükségünk vagy a a baráti körömben valakinek, Önt fogom ajánlani! 🙂
Szép napot!

_____________

Agárdi Péter

Kedves Zsolt,

Nagyon szépen köszönjük. Szuper lett a digitalizálás.
A kazettákért majd személyesen fogok elmenni

 

(Engedéllyel közzétéve.)