Akciók

Felhívjuk kedves megrendelőink figyelmét, hogy akcióink kizárólag videokazetta digitalizálás szolgáltatásunkra vonatkoznak.

Egyes akcióink, kedvezményeink aktuális mértékéről tájékozódjon a balogh.zsolt@emlekmentes.hu email címen!
Figyelem! Az akciók és kedvezmények nem összevonhatóak!

 

Mennyiségi kedvezmény
Amennyiben 10-nél több videokazettát szeretne egyszerre digitalizáltatni, úgy jelentős mennyiségi kedvezmény tudunk biztosítani az Ön számára.

 

 

 

 

Készülék beszámítás
Kamerákból, VHS videorecorderekből és különböző kombinált készülékekből (VHS-Hi8, VHS-minDV) egyes típusokat mérsékelt értéken beszámítunk a másolás árába. Ezek a márkák jöhetnek szóba: Panasonic, JVC, Sony, esetleg Samsung. Ha meg szeretné tudni, hogy az Ön készülékét beszámítjuk-e, már az első kapcsolatfelvételkor küldje el nekünk a készülék pontos típusát és egy fényképet, amin láthatjuk az állapotát. Legjobb, ha a kazetták személyes átadásakor elhozza magával a készüléket is. Fontos, hogy minden egyes készüléket kipróbálunk beszámítás előtt, valamint a távkapcsolója is előny, ha meg van, de nem feltétlenül szükséges (ez típustól függ). További részleteket a készülék felvásárlás/beszámítás lehetőségről ide kattintva olvashat.


Megrendelőink visszajelzései

“Kedves Zsolt!
Sikerült letölteni a hanganyagot! Köszönöm szépen az “emlékmentést”!
Egy 40 éves, már-már elfeledett hangfelvételt hallgathatunk meg újra. :-D”
(Cs.Nagy Adrienn)

“Sikerült letöltenem, nagyon szépen köszönöm még egyszer! Ez az emlék egy kincs, hálás vagyok hogy sikerült megmenteni.”
(Őszi Alexandra)

“Gyors és professzionális szolgáltatás.”
(Henger Mátyás)

“Nagyon köszönöm a gyors és remek munkáját, ezzel hozzájárult a gyermekem születésnapi meglepetéséhez. A későbbiekben még jelentkezem a másolásra váró kazettáimmal!”
(Dr. Bihariné Jakab Gyöngyi)

“Kedves Zsolt! Szeretném megköszönni a gyors és nagyszerű munkáját, sikerült letöltenünk mindet. Rengeteg emlékünket sikerült az Ön munkájával az enyészettől megmenteni!”
(S. K. Zsuzsanna)

“Először jártam náluk, udvarias és profi kiszolgálást tapasztaltam. A másolatok igényesek és hamar készen lettek. A honlapjuk informatív, sok egyéb jó kis infó is van rajta, nem csak a másolással kapcsolatos dolgok.”
(Krempa Krisztián)

“Nagyon hálás vagyok, mert a feleségem el volt ájulva, mikor meglátta a nagymamáját a felvételen. Csak jókat mondhatok a cégről.”
(Varga József)

“Korrekt lett a másolás, pedig sok kazetta volt. Egy régi orsós szalagot is vittem, teljesen jó lett az is. Szerintem az ára is rendben volt, úgyhogy elégedett vagyok.”
(Máthé Miklós)

“Kedves Zsolt, Nagyon szépen köszönjük. Szuper lett a digitalizálás. A kazettákért majd személyesen fogok elmenni.”
(Agárdi Péter)

“Kedves Zsolt! Sikeresen letöltöttem mind a 4 videót. Nagyon szépen köszönöm a segítséget! Ha a jövőben is ilyen szolgáltatásra lesz szükségünk vagy a baráti körömben valakinek, Önt fogom ajánlani! ? Szép napot!”
(Bodó Alexandra)

“A videót letöltöttük, tökéletes. Csodás perceket okozott, köszönjük a munkáját, szaktudását.”
(D. Mária)