Külföldi megrendelés

A megrendelés menete külföldről

1. Töltse ki online megrendelőlapunkat IDE KATTINTVA! Kérjük ügyeljen arra, hogy pontosan töltse ki a visszaküldési cím adatait, amennyiben visszakéri a kazettákat. Ha a digitalizálást a felhőnkbe kéri, abban az esetben fontolja meg, hogy nem kéri vissza a kazettákat (a megrendelőlapon nyilatkozhat), így sokat spórolhat. A nálunk hagyott kazettákat megsemmisítjük, így illetéktelen kezekbe nem kerülhetnek.

2. MPL Europe Standard küldeményként ebbe az MPL automatába kérjük küldeni a csomagokat:

37. számú automata – Asia Center (ir. szám: 1836)
Az automata címe:
1152 Budapest Szentmihályi út 167-169.

A szükséges adatok:
Balogh Zsolt
Tel.: +36 30 323-2337
Email: balogh.zsolt@emlekmentes.hu

 

EMS küldeményként, vagy Európa+ csomagként erre a címre küldheti csomagját:
Balogh Zsolt – Emlékmentés
Drégelyvár u. 19. 8/51.
HU-1158 Budapest
Magyarország

Kérjük, a feladás tényéről mindenképpen küldjön nekünk emailben értesítést!

A csomagba helyezze bele
egy papírlapon az alábbiakat:

  • az Ön neve, telefonszáma, email címe
  • megrendelőlap száma
    (az megrendelés feladásakor kapott
    emailben találja).

Fontos, hogy a küldeményt alaposan, törésállóan csomagolja be és olyan módon, hogy azt ugyan abban a csomagban vissza tudjuk küldeni, amelyben érkezett (amennyiben visszakéri a kazettákat). Kérjük vegye figyelembe, hogy a csomag tartalmának esetleges sérüléseiért a feladót, illetve a szállítót terheli minden felelősség, cégünk ez ügyben semmilyen felelősséget nem vállal.

3. Elvégezzük a digitalizálást a megrendelőlapon kértek szerint. Részletek alább.

4. Miután elkészültünk, küldünk egy értesítést a további teendőkről. A fizetés történhet banki átutalással forintban, vagy PayPalra euróban, dollárban.

5. Az összeg megérkezése után emailben küldjük Önnek a felhő hozzáférés adatait, amennyiben a megrendelőlapon ezt a megoldást választotta.

6. Ha adattárolóra kérte a digitalizálást, akkor az elkészült anyagot rámásoljuk és elhelyezzük a csomagban a kazettákkal együtt, amit elküldünk a megrendelőlapon megjelölt címre.

A digitalizálás így történhet az Ön kérése szerint (online megrendelőlapunkon kiválasztható):

  • felhő bérlés esetén otthon letöltheti a felhőnkből a teljes anyagot interneten keresztül. Kifejezetten ezt a megoldást javasoljuk Önnek. Részleteket ide kattintva talál.
  • ha elhelyezett külső USB-s HDD-t (vincseszter), vagy pendrive-ot a csomagban, akkor arra másoljuk a kész anyagot és elhelyezzük a visszaküldendő csomagban a kazettákkal együtt. Kérjük vegye figyelembe, hogy a csomagszállítás során a HDD-k esetleg megsérülhetnek, amiért semmilyen felelősséget nem vállalunk!
  • pendrive-ot, HDD-t tőlünk is kérhet a másoláshoz, ezt előre szükséges egyeztetnie lehetőleg emailben.
  • DVD lemezen, DVD video formátumban (csak és kizárólag asztali DVD lejátszó készülékekhez tanácsoljuk, semmi más esetben nem).

A különböző digitalizálási módokról részletes tájékoztatót ide kattintva talál.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy a kazetták visszaküldéséért plusz költséget számolunk fel. Áraink oldalunkon tájékozódhat a költségekről.


Megrendelőink visszajelzései

“Kedves Zsolt!
Sikerült letölteni a hanganyagot! Köszönöm szépen az “emlékmentést”!
Egy 40 éves, már-már elfeledett hangfelvételt hallgathatunk meg újra. :-D”
(Cs.Nagy Adrienn)

“Sikerült letöltenem, nagyon szépen köszönöm még egyszer! Ez az emlék egy kincs, hálás vagyok hogy sikerült megmenteni.”
(Őszi Alexandra)

“Gyors és professzionális szolgáltatás.”
(Henger Mátyás)

“Nagyon köszönöm a gyors és remek munkáját, ezzel hozzájárult a gyermekem születésnapi meglepetéséhez. A későbbiekben még jelentkezem a másolásra váró kazettáimmal!”
(Dr. Bihariné Jakab Gyöngyi)

“Kedves Zsolt! Szeretném megköszönni a gyors és nagyszerű munkáját, sikerült letöltenünk mindet. Rengeteg emlékünket sikerült az Ön munkájával az enyészettől megmenteni!”
(S. K. Zsuzsanna)

“Először jártam náluk, udvarias és profi kiszolgálást tapasztaltam. A másolatok igényesek és hamar készen lettek. A honlapjuk informatív, sok egyéb jó kis infó is van rajta, nem csak a másolással kapcsolatos dolgok.”
(Krempa Krisztián)

“Nagyon hálás vagyok, mert a feleségem el volt ájulva, mikor meglátta a nagymamáját a felvételen. Csak jókat mondhatok a cégről.”
(Varga József)

“Korrekt lett a másolás, pedig sok kazetta volt. Egy régi orsós szalagot is vittem, teljesen jó lett az is. Szerintem az ára is rendben volt, úgyhogy elégedett vagyok.”
(Máthé Miklós)

“Kedves Zsolt, Nagyon szépen köszönjük. Szuper lett a digitalizálás. A kazettákért majd személyesen fogok elmenni.”
(Agárdi Péter)

“Kedves Zsolt! Sikeresen letöltöttem mind a 4 videót. Nagyon szépen köszönöm a segítséget! Ha a jövőben is ilyen szolgáltatásra lesz szükségünk vagy a baráti körömben valakinek, Önt fogom ajánlani! ? Szép napot!”
(Bodó Alexandra)

“A videót letöltöttük, tökéletes. Csodás perceket okozott, köszönjük a munkáját, szaktudását.”
(D. Mária)