Foxpost megrendelés

A videokazettákat nem csak személyes átadással, hanem FOXPOST automatával is fogadjuk. Online megrendelőlapunk kitöltése során válassza a Foxpost lehetőséget az anyagok leadásához és a visszaküldéshez is! Ez esetben a megrendelőn feltüntetett összeg már tartalmazza a Foxpost visszaküldés árát is.

A csomagba helyezze bele egy papírlapon az alábbi adatokat:

Az Ön neve, telefonszáma, email címe, annak a FOXPOST automatának  az elérhetősége,
ahová kéri a visszaküldést, vagy írásos nyilatkozat arról, hogy nem kéri vissza a kazettákat, valamint a másolás módja (lentebb találja a lehetőségeket).

 

Foxpost csomagját ennek a honlapnak a segítségével tudja feladni:
https://foxpost.hu/

A csomagot ide kérjük feladni:

FOXPOST automata:

Bp. 15. ker. ALDI Késmárk utca, 1157 Budapest, XV, 15 Késmárk utca 10.
Telefon: 06 30 323-2337
Email: balogh.zsolt@emlekmentes.hu

Fontos, hogy a küldeményt alaposan, törésállóan csomagolja be és olyan módon, hogy azt ugyan abban a csomagban vissza tudjuk küldeni, amelyben érkezett (amennyiben visszakéri a kazettákat). Kérjük vegye figyelembe, hogy a csomag tartalmának esetleges sérüléseiért a feladót, illetve a FOXPOST-ot terheli minden felelősség, cégünk ez ügyben semmilyen felelősséget nem vállal. A csomag megérkezéséről és általunk történt átvételéről a Foxpost küld Önnek értesítést.

A digitalizálás így történhet az Ön kérése szerint (online megrendelőlapunkon kiválasztható):

  • ha elhelyezett külső (USB-s) HDD-t (vincseszter), vagy pendrive-ot a csomagban, akkor arra digitalizálunk és elhelyezzük a visszaküldendő csomagban a kazettákkal együtt. Kérjük vegye figyelembe, hogy a csomagszállítás során a HDD-k megsérülhetnek, amiért cégünk semmilyen felelősséget nem vállal!
  • pendrive-ot, HDD-t tőlünk is kérhet a másoláshoz, ezt előre szükséges egyeztetnie emailben.
  • felhő bérlés esetén otthon letöltheti a felhőnkből a teljes anyagot. Kifejezetten ezt a megoldást javasoljuk Önnek. Részleteket ide kattintva talál.
  • DVD lemezen, DVD video formátumban (csak és kizárólag asztali DVD lejátszó készülékekhez tanácsoljuk, semmilyen más esetben nem).
A folyamat így néz ki:
1. Ön feladja nekünk csomagban a kazettákat és esetlegesen a meglévő adathordozót (pl. pendrive, tőlünk is kérhet), leírja egy papírra, hogy hová kéri vissza a csomagot,
vagy előre kitölti az online megrendelőlapunkat, a megjegyzés rovatban feltüntetve, hogy hová kéri a visszaküldést (Foxpost automata, vagy postai cím).
2. Miután megérkezik a csomag, elvégezzük a digitalizálást.
3. Megírjuk Önnek emailben, hogy elkészültünk és a fizetendő összeg átutalását/befizetését kérjük a bankszámlánkra.
4. Az összeg megérkezése után feladjuk Önnek csomagban a kazettákat és a kész anyagot tartalmazó adathordozót az Ön által kért címre, vagy automatába.

A különböző digitalizálási módokról tájékoztatót ide kattintva talál.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy a kazetták visszaküldéséért plusz postaköltséget számolunk fel. Erről az Áraink oldalon tájékozódhat. Szintén kérjük annak figyelembevételét, hogy Foxpost és MPL (valamint felhős) megrendelés esetén esetleges elégedetlenség esetén nem áll módunkban semmilyen visszafizetésre, mivel itt nincs lehetőség az átvétel előtt előzetes megtekintésre, mint a személyes átvételnél. Az elvégzett digitalizálást tehát ki kell fizetni mielőtt átveszi a kész anyagot (akár felhőben, akár csomag visszaküldéssel). Javasoljuk, hogy  a félreértések elkerülése végett előzetesen tájékozódjon szolgáltatásunkról ide kattintva.

A kifizetés történhet:

  • átutalással, vagy bankfiókban történő befizetéssel a bankszámlánkra.
  • PayPallal.

Mindezekről a másolási folyamat alatt emailben, ill. telefonon egyeztetünk.

Segítségek a Foxpost küldéshez, fogadáshoz:

Csomag feladás Foxpost automatával:

Csomag átvétel Foxpost automatából:


Megrendelőink visszajelzései

“Kedves Zsolt!
Sikerült letölteni a hanganyagot! Köszönöm szépen az “emlékmentést”!
Egy 40 éves, már-már elfeledett hangfelvételt hallgathatunk meg újra. :-D”
(Cs.Nagy Adrienn)

“Sikerült letöltenem, nagyon szépen köszönöm még egyszer! Ez az emlék egy kincs, hálás vagyok hogy sikerült megmenteni.”
(Őszi Alexandra)

“Gyors és professzionális szolgáltatás.”
(Henger Mátyás)

“Nagyon köszönöm a gyors és remek munkáját, ezzel hozzájárult a gyermekem születésnapi meglepetéséhez. A későbbiekben még jelentkezem a másolásra váró kazettáimmal!”
(Dr. Bihariné Jakab Gyöngyi)

“Kedves Zsolt! Szeretném megköszönni a gyors és nagyszerű munkáját, sikerült letöltenünk mindet. Rengeteg emlékünket sikerült az Ön munkájával az enyészettől megmenteni!”
(S. K. Zsuzsanna)

“Először jártam náluk, udvarias és profi kiszolgálást tapasztaltam. A másolatok igényesek és hamar készen lettek. A honlapjuk informatív, sok egyéb jó kis infó is van rajta, nem csak a másolással kapcsolatos dolgok.”
(Krempa Krisztián)

“Nagyon hálás vagyok, mert a feleségem el volt ájulva, mikor meglátta a nagymamáját a felvételen. Csak jókat mondhatok a cégről.”
(Varga József)

“Korrekt lett a másolás, pedig sok kazetta volt. Egy régi orsós szalagot is vittem, teljesen jó lett az is. Szerintem az ára is rendben volt, úgyhogy elégedett vagyok.”
(Máthé Miklós)

“Kedves Zsolt, Nagyon szépen köszönjük. Szuper lett a digitalizálás. A kazettákért majd személyesen fogok elmenni.”
(Agárdi Péter)

“Kedves Zsolt! Sikeresen letöltöttem mind a 4 videót. Nagyon szépen köszönöm a segítséget! Ha a jövőben is ilyen szolgáltatásra lesz szükségünk vagy a baráti körömben valakinek, Önt fogom ajánlani! ? Szép napot!”
(Bodó Alexandra)

“A videót letöltöttük, tökéletes. Csodás perceket okozott, köszönjük a munkáját, szaktudását.”
(D. Mária)