Postai úton

Kedves Megrendelőink!
 
Az egészségügyi vészhelyzet idejére a kazetták postai úton történő átvételének és visszaküldésének lehetőségét felfüggesztettük, ez idő alatt csak személyesen és Foxpost automatával fogadunk és küldünk csomagokat.
Megrendeléskor kérje Emlékmentő felhő szolgáltatásunkat, amelynek segítségével otthon a saját számítógépére le tudja tölteni a teljes kész anyagot. Ez a szolgáltatásunk 1 hétig az anyagok mennyiségétől független, korlátlan tárolási és letöltési lehetőséget biztosít Önnek!
_______________________________________
 

Előzetes egyeztetés után postai úton is elküldheti nekünk a másolásra szánt anyagait az alábbi postacímünkre
(fontos a pontos címzés, kérjük figyeljen rá!):
Balogh Zsolt – Emlékmentés.hu
1158 Budapest Drégelyvár út 19. 8/51.

Fontos, hogy semmiképpen sem futár céggel küldje el számunkra az anyagokat, hanem egyszerű postai csomagként, esetleg MPL-el! Szintén fontos, hogy a küldeményt alaposan, törésállóan csomagolja be és olyan módon, hogy azt ugyan abban a csomagban vissza tudjuk küldeni, amelyben érkezett (amennyiben visszakéri a kazettákat). Kérjük vegye figyelembe, hogy a csomag tartalmának esetleges sérüléseiért a feladót, illetve a Magyar Postát terheli minden felelősség, cégünk ez ügyben semmilyen felelősséget nem vállal. Az elkészült másolatokat attól függően hogyan kéri vagy DVD lemezen küldjük vissza a kazettákkal együtt, vagy letöltheti az emlékmentő felhőnkből, vagy ha küldött külső (USB-s vincsesztert /hdd/) is a kazettákkal együtt, akkor arra felmásolva visszapostázzuk Önnek a kifizetés után. A fizetés történhet átutalással, bankszámlánkra bankfiókban történő befizetéssel, vagy PayPallal is (feláras). Mindezekről a másolási folyamat idején emailben egyeztetünk.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy a kazetták visszaküldéséért plusz postázási költséget számolunk fel. Árainkról Áraink oldalunkon tájékozódhat.


Friss híreink

Emlékmentő felhő csomagjaink

2 - 4 - 6 GB
80 - 150 - 200 GB

– 24/7 rendelkezésre állás
– webes fájlkezelő felület
– fel- és letöltés
– mobiltelefonos applikáció
– opcionális FTP lehetőség

Részletek

Megrendelőink visszajelzései

Bodó Alexandra

Kedves Zsolt!

Sikeresen letöltöttem mind a 4 videót.
Nagyon szépen köszönöm a segítséget!
Ha a jövőben is ilyen szolgáltatásra lesz szükségünk vagy a a baráti körömben valakinek, Önt fogom ajánlani! 🙂
Szép napot!

_____________

Agárdi Péter

Kedves Zsolt,

Nagyon szépen köszönjük. Szuper lett a digitalizálás.
A kazettákért majd személyesen fogok elmenni

 

(Engedéllyel közzétéve.)